Rätt ruta mot omvärlden

De caféer som erbjuder sina kunder möjligheten att sitta i fönstren och dricka kaffe har stjärnor i kanten. Kanske ligger det i människans natur att vara intresserad av andra människor. Man gillar att sitta i fönstret, titta ut och titta in på samma gång. Det gäller bara att ha rätt fönster. Det får inte vara för litet. Men inte heller för stort. Glaset måste vara tjockt, men det ska fortfarande gå att se ut. Det är helt enkelt många faktorer som ska stämma.
Att byta fönster hos Raymont är därför en bra idé. Hos denna proffsiga firma som har sin bas i Skåne, ordnas ett fönsterbyte på nolltid. Raymont AB kan i princip byta fönster i sömnen och är proffsiga och noggranna.

Den viktiga fönsterbrädanByta fönster

Säga vad man vill om glasets tjocklek – skulle storleken inte matcha allas längd på pricken så dör ingen. Det viktigaste är ändå att ha en perfekt fönsterbräda. Det är ju där gästerna ska hänga. Där ska deras rumpor placeras och sen förhoppningsvis stanna en stund för att du ska sälja så mycket kaffe som möjligt. Här kan man med fördel slösa på kuddarna. Försök se till så att det finns olika former, tjocklekar och storlekar på dessa vadderade hjälpredor som gör fönsterbänken mysig. Det är också praktiskt med en yta bredvid där man kan ställa sina saker. Här hamnar till exempel en laptop, koppen man inte orkar hålla hela tiden och mycket mer. Kanske finns det till och med plats för ett uttag i närheten? Alltså en plats där laptopen vi nyss nämnde, eller en mobiltelefon, kan laddas. Det är det lilla extra som gör det.

Prisvärt, lagom och stiligt

Det bästa är att snacka med experterna direkt. De vet vilka frågor som ska besvaras. Dessutom kan de visa dig några olika alternativ. Då får du en bättre känsla för vad som är rätt för dig. Det finns några saker som man kan tänka på när det är dags att installera fönster:

• Budgeten – det viktigaste, och det som avgör allt.
• Storleken – vad som får plats och vad du vill ha
• Stilen – fundera på vad som passar bäst i ditt café: modernt, gammeldags, art deco osv.