Skapa kreativa miljöer

De senaste 10 åren har caféer dykt upp i varje gathörn i många städer. Vi har idag en cafékultur som man knappast anade bara några år tillbaka i tiden. Till stor del beror detta nog på hur bärbara enheter och ett alltid närvarande internet gjort oss mer obundna till speciella lokaler för att jobba. Många väljer att gå till ett mysigt café och sitta där och jobba, i stället för i ett oinspirerade kontor med människor man ser dag ut och dag in. Vi har en idé till ett spännande café som kan utmana branschen i Lund. Vi har tillgång till unikt material som vi snart ska berätta mer om och som du kan se hos oss.

Cafeét som det alternativa kontoret

Många har faktiskt lättare att koncentrera sig på sitt arbete på ett café än i kontorsmiljö. Orsaken till detta är flera. Dels dras man till just det café som man känner passar ens humör och personlighet, vilket skapar både trygghet och stimulans och dels blir man inte ständigt avbruten av kollegor. Så länge man inte sitter tillsammans med kompisar på caféet, utan jobbar där själv – finns det ingen risk att någon stör en av mer eller mindre motiverade orsaker.
Just variationen av olika caféer, som passar olika sorters människor, är orsaken till att det kan finnas ett så stort utbud med olika inriktningar. Vi har en idé till en ny sorts inredning. Ett nytt sorts café.

Fika på en bilskrot

caféLund är en stad med många caféer, men ännu finns här ingen som baserar sin inredning på sådant vi har hos oss på Metallteknik i Lund. Konceptet skulle vara minst sagt miljövänligt och ekologiskt. I stället för att pressa samman snygga veteranbilar till små metallkuber, så skapar vi cafébås i en lokal med gott om utrymme. Tänk dig att kliva in en gammal folkabuss från -67, med blommor och fredstecken målade på plåten, för att ta en fika och lyssna på Jefferson Airplane. Eller varför inte ta en latte med bulle i en Ford Mustang från -75 (om vi nu skulle få in sådana fordon någon gång)?

Men på Metallteknik gör vi givetvis annat än funderar kring nya cafékoncept. Vi har trots allt en metall- och bilskrot också där vi bland annat tar hand om:

  • Däck
  • Batterier
  • Katalysatorer
  • Bromsolja
  • Med mera

Kontakta oss om du har frågor.